Τα Τελευταία νέα μας

Η ALFATEC, μια εταιρεία ΠΡΟΤΥΠΟ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης υποστήριξης των εργαζομένων της και με στόχο την επιπλέον ενίσχυση της ασφάλειας στο εργασιακό περιβάλλον της, μας προσκάλεσε να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό της, πάνω στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση & Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (CPR/AED).

Συνεχίσουμε, να μεταλαμπαδεύουμε τις γνώσεις μας, που με πολλή αγάπη καλλιεργούμε καθημερινά, σε όσους συνανθρώπους μας μας το ζητούν..

Συγχαρητήρια στην Εταιρία ,συγχαρητήρια στον Δήμο ,δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα να βλέπεις τους κόπους σου ετών να παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από την ευαισθητοποίηση εταιριών -φορέων -συλλόγων -πολιτών !!

Στην προσπάθεια μας, να μεταλαμπαδεύσουμε σε όσους περισσότερους μπορούμε, την σημαντικότητα της γνώσης των Ά Βοηθειών βρήκαμε συμπαραστάτες του εκπαιδευτικούς και τους γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς.

Είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενηθούμε απο τον Αθλητικό Ομιλό Κηφισίας, το ιστορικότερο αθλητικό σωματείο στην Κηφισιά, και να εκπαιδεύσουμε προπονητές αλλά και εργαζόμενους του.