Ξεκινάμε λοιπόν - Ο κύβος ερρίφθη . . 

2021-10-27

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προμήθεια 15 απινιδωτών από τον Δήμο Λεβαδέων.Θα τοποθετηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα σε καίρια σημεία της Λιβαδειάς, όπως και τα κεφαλοχώρια του Δήμου μας.

Η δίψα και η θέλησή μας, να πραγματοποιηθεί και να πάρει σάρκα και οστά το όνειρό μας, έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα. Το "Πολύγωνο της Ζωής", όπως το ονομάσαμε, θα κάνει την πόλη μας πιο ασφαλή, και μαζί με την εκπαίδευση των πολιτών, θα συμβάλλει στην παροχή πολύτιμης βοήθειας, προκειμένου να σωθεί, όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη, μια ανθρώπινη ζωή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Λεβαδέων Κ. Ταγκαλέγκα και τους συνεργάτες του, γιατί αναγνώρισαν την σημαντικότητα αυτού του "Δώρου" που ονομάζεται αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής, και συνέβαλλαν τα μέγιστα, για να τοποθετηθούν επιτέλους στον Δήμο μας. 

Η προτροπή της κίνησης μας, είναι οι πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στις εκπαιδεύσεις, να αναζητήσουν εκπαιδευτικά Webinars, να μας ρωτήσουν πού, πώς και πότε μπορούν να μάθουν να σώσουν μια ζωή!! 

Να είστε όλοι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.