Το Μαυρομμάτι παίρνει πρωτοβουλία . .

2023-11-05

Μια υπέροχη ομάδα, ένας πανέμορφος χώρος, χαμογελαστοί άνθρωποι που έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό μας 🌹.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Μαυρομματίου σε συνεργασία με το StopHeartAttack, διοργάνωσε πιστοποιημένο σεμινάριο με θέμα >> Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, που έλαβε χώρα στο Κηποθέτρο του χωριού με έντονο ενδιαφέρον απο μαθητές, δασκάλους και κατοίκους του. 

Θα κρατήσω σαν φυλαχτό ζωής ένα μήνυμα που έλαβα μετά το σεμινάριο..

>>Αυτό που κάνεις δεν είναι απλά ένα σεμινάριο αλλάζεις τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων σε ευχαριστούμε πολύ θα το ξανακάνουμε σίγουρα << Κωνσταντίνα 🙏🌹

Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, για την εμπιστοσύνη, πάμε να μεγαλώσουμε όλοι μαζί την αλυσιδα της επιβίωσης στον όμορφο αυτό χωριό κ μαζί με Απινιδωτές να το κάνουμε πιο ασφαλές 🙏

Θα είμαστε μαζί σας ΕΜΠΡΑΚΤΑ και με ΕΡΓΑ ✌️ / Ο αγώνας τώρα ξεκινάει κ θα τα καταφέρουμε 🤞🤞

 Αξιολάτρευτοι άνθρωποι με θέληση να μάθουν και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Μας έδωσαν τεράστια ενέργεια να συνεχίσουμε τον μεγάλο αγώνα που κάνουμε τόσα χρόνια και θα είμαστε πολύ χαρούμενοι, όταν με το καλό τοποθετήθει ο πρώτος απινιδωτής τους.

Εμείς στο #StopHeartAttack θα συνεχίζουμε να κάνουμε την τοπική κοινωνία ασφαλέστερη. Δημιουργούμε ένα δίκτυο εκπαιδευομένων πολιτών σε πόλεις και χωριά προσπαθώντας να μειώσουμε τις πιθανότητες να πεθάνει κάποιος αβοήθητος στο δρόμο. 

Εκπαιδεύσου ΤΩΡΑ - Αύριο ίσως είναι ΑΡΓΑ ,