ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗΣ ROTOSAL

2024-02-22

Ένα δώρο ζωής απο την Εταιρία προς όλους τους εργαζόμενους της ! 


Μετά απο πρόσκληση της Διοίκησης της Εταιρίας, βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις της ,και εκπαιδεύσαμε αλλά και πιστοποιήσαμε με την Διεθνή πιστοποίηση του European Resuscitation Council, όλους τους εργαζόμενους της.

2 μέρες γεμάτες γνώσεις και πρακτική εξάσκηση πάνω στα σύγχρονα προπλάσματα μας και τους εκπαιδευτικούς απινιδωτές, το γιλέκο πνιγμονής, μαθαίνοντας τους να είναι ψύχραιμοι, έτοιμοι και σίγουροι ότι μπορούν να βοηθήσουν και να σώσουν μια ζωή, αν αυτο απαιτηθεί, στον χώρο εργασίας τους και όχι μόνο.Γνώσεις ζωής, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν,σε κάθε χώρο , κάθε μέρα της ζωής μας. 

Ένας χώρος εργασίας πλέον πιο ασφαλής, έχοντας 30 και πλέον εκπαιδευμένους εργαζομένους σε κάθε γωνιά του εργοστασίου, στην παραγωγή, στην συσκευασία, στα γραφεία, ΠΑΝΤΟΥ ..

Και φυσικά, σε λίγο καιρό μετά απο συζήτηση με την Διοίκηση, ένας απινιδωτής θα εγκατασταθεί στον χώρο, έτοιμος αλλά αχρείαστος ! 

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, επιτυχείς πλέον, και φυσικά ευχαριστούμε από καρδιάς και τους ιδιοκτήτες της Εταιρίας, πρωτίστως για την υπέροχη αυτή πρωτοβουλία τους και  για την όμορφη φιλοξενία του από την αρχή μέχρι το τέλος.

Είμαστε περήφανοι για αυτούς τους ανθρώπους, γιατί ΕΠΕΛΕΞΑΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ και έγιναν και αυτοί ΚΟΜΜΑΤΙ της αλυσίδας επιβίωσης που παλεύουμε να φτιάξουμε με το #StopHeartAttack.

Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και άλλες εταιρίες, και εμείς θα είμαστε εκεί ΠΑΡΩΝ και ΕΤΟΙΜΟΙ να τους μεταλαμπαδευσούμε με το πάθος και την αγάπη μας αυτές τις γνώσεις ζωής.


Η άγνοια σκοτώνει..Ήρθε ο καιρός να βάλουμε ένα #STOP