Κάτω Τιθορέα - READY !

2023-11-15

Είναι και κάποιοι Σύλλογοι που δεν το βάζουν κάτω !! 

Ο Σύλλογος Γυναικών Κάτω Τιθορέας μαζί με τον Πολιτιστικό-Εξωραιστικό σύλλογο "ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ ΦΙΝΟΣ" για μία ακόμη φορα έβαλαν τα δυνατά τους και σε συνεργασία μαζί μας ,διοργάνωσαν ενα σεμινάριο ΖΩΗΣ !!

Η Ευαισθητοποίηση τους, υστερά απο την παρουσίαση που κάναμε μαζί τους, την Ημερά επανεκκίνησης της καρδιάς και την Live σύνδεση για πρώτη φορά με άλλους εκπαιδευόμενους στην Θεσσαλονική,όπως και την ομιλία του Κ. Γιώργου,επιζήσασα απο διπλη ανακοπή, ήταν μεγάλη.

 Η αλληλεπίδραση μεταξύ εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων ήταν εξαιρετική, με ερωτήσεις, απορίες, και όμορφες στιγμές γέλιου.

Οι εκπαιδευόμενοι έλαβαν γνώσεις πάνω στην Βασική Υποστήριξη της Ζωής, τις δεξιότητες της καρδιοπνευμονικής ανάνηψης (CPR), στην χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (A.E.D) την πνιγμονή από ξένο σώμα και την τοποθέτηση αναίσθητου θύματος σε πλάγια θέση ασφαλείας.

Ακόμη 17 νέοι ανανήπτες ανήκουν και επίσημα στην οικογένεια των πιστοποιημένων ανανηπτών, από τον επίσημο Ευρωπαϊκό φορέα (E.R.C.).

Σκοπός μας, είναι να εκπαιδεύσουμε όσους περισσότερους κάτοικους του χωριού αυτού, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, αλλά με την βοήθεια της ομάδας μας να τοποθετήσουμε και άλλους ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ, και όλοι μαζί να χτίσουμε μια ισχυρή αλυσίδα επιβίωσης.


To post του Συλλόγου ,

Σεμινάριο βασικής υποστήριξης ζωής και χρήση εξωτερικού απινιδωτη!!! Ένα σεμινάριο ζωής.. για να δώσει ζωή!!! Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας και ιδιαίτερα τον George Koutsikos ιδρυτή της Stop Hart Attack που μαζί με τον Σταύρο μας έδειξαν τον τρόπο για να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία ζωής!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αθανάσιο Κοτρωτσο για την παραχώρηση της αίθουσας και την στήριξη του σε όλες μας τις δράσεις!!!