Στο κουτούκι του Γιώργου...

2023-07-20

Αυτή την φορά βρεθήκαμε σε ένα πανέμορφο κουτούκι, αλλά όχι για φαγητό! Ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στο μαγαζί, ευαισθητοποίησε τους ιθύνοντες και μας κάλεσαν να τους εκπαιδεύσουμε πάνω στις πολύ σημαντικές αυτές δεξιότητες.

23 συνάνθρωποι μας, εκπαιδεύτηκαν στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ-CPR), στην χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) καθώς και σε άλλες χρήσιμες δεξιότητες.

Υπήρχε τόση μεγάλο πάθος από όλους τους συμμετέχοντες, που οι 6 ώρες εκπαίδευσης πέρασαν σαν νερό.

Πρακτική κυρίως εκπαίδευση, με όλους του συμμετέχοντες να εξασκούνται πάνω στα προπλάσματα και τους εκπαιδευτικούς απινιδωτές, όπως και το γιλέκο πνιγμονής, με στόχο την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών με ψυχραιμία και σιγουριά.  

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, επιτυχείς πλέον, και φυσικά ευχαριστούμε από καρδιάς και τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, για την όμορφη φιλοξενία του από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτού τους και άλλοι ιδιοκτήτες, όχι μόνο κέντρων εστίασης, αλλά και χώρων συνάθροισης πολίτων, σχολείων, φαρμακείων, ιατρείων, ΠΑΝΤΟΥ !! και με όλη μας την χαρά να τους εκπαιδεύσουμε.

Από σήμερα όλοι εσείς γίνεστε κοινωνοί, αυτών των σπουδαίων γνώσεων, μιλήστε στους φίλους, στους γνωστούς, στο επαγγελματικό σας χώρο, στους γονείς σας, στους χώρους άθλησης σας, παντού!!

ACT FAST - ACT NOW Time is LIFE