Στην ιστορία κάθε επιτυχίας . .

2023-06-28

Πραγματοποιήθηκε χτες η καταμέτρηση των χρημάτων που απλόχερα προσφέρατε όλοι εσείς, για την ΔΩΡΕΑ 2 απινιδωτών στο Εεεεκ Λιβαδειάς και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς.

Μια προσπάθεια που σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε σαν Stop Heart Attack - Act Fast Act Now, με την αμέριστη συμμετοχή της Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς , την Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς και το Town By The River Festival

Παρουσία του Giannis Kompotis και του Giannis Ilias, το ποσό των 1030.70€, θα διατεθεί για αυτόν τον πολύ όμορφο σκοπό.

Τα υπόλοιπα χρήματα που απαιτούνται θα καλυφθούν από το StopHeartAttack και τυχόν άλλες δωρεές.

Τον Σεπτέμβριο, πριν το άνοιγμα των Σχολείων, οι απινιδωτές θα ετοιμαστούν και θα παραδοθούν, έτοιμοι για χρήση. Αχρείαστοι να είναι.

Ο στόχος λοιπόν ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ και όσοι συμμετείχατε, είστε κομμάτι όλου αυτού!

Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, για αυτό το δώρο ζωής στους ΗΡΩΕΣ της Ζωής.Τα παιδιά κ τους γονείς αυτών των σχολείων.

Το δώρο της λαχειοφόρο μας, βρήκε τον κάτοχο του, το κατάστημα The Junkies, στην Λιβαδειά, τους ευχόμαστε να είναι πάντα τυχεροί!!

Τα ευχάριστα νέα ομως δεν σταματούν εδώ, γιατί άλλη μια ΔΩΡΕΑ από έναν επιχειρηματία της πόλης μας, τον οποίο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όπως και μια πολύ καλή μου φίλη την Μ. που πίστεψαν στον αγώνα του StopHeartAttack, έβαλε στο κάδρο και το Ειδικό νηπιαγωγείο Λιβαδειάς!!!

Ένα τηλέφωνο ήταν αρκετό να μας συγκινήσει και να βαλουμε όλη μας την ψυχή... Στην ώρα τους, περισσότερες λεπτομέρειες 🙏❤️

Τα Ειδικά σχολεία της πόλης μας εξοπλίζονται με μαγικά κουτιά !! Και είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που τα καταφέραμε 💪

>>Στην ιστορία κάθε επιτυχίας, θα βρεις κάποιον που πήρε μια θαρραλέα απόφαση<< και εμείς την πήραμε 💪 και συνεχίζουμε να κάνουμε ασφαλέστερη την κοινωνία μας.