Σε ένα όμορφο χωριό . .

2023-03-22

Μετά την πρώτη μας επίσκεψη, για μια εκπαιδευτική παρουσίαση, στο υπέροχο μικρό χωριό του Δήμου Ορχομενού, το Κόκκινο, ακολούθησε και πιστοποιημένο πρόγραμμα, με το οποίο είχαμε την ευκαιρία να εκπαιδεύσουμε και να εντάξουμε στην αλυσίδα επιβίωσης άλλους 13 συναθρώπους μας.

Σκεφτείτε σε ένα μικρό χωρίο, μακρία απο τις πρωτοβάθμιες δομές υγείας, πόσο σημαντικό είναι, να υπάρχουν πλέον 13 εκπαιδευμένα άτομα και σε μια έκτακτη ανάγκη, να δοθεί μια 2η ευκαιρία ζωής . . 

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να ξαναβρεθούμε σε αυτό το υπέροχο χωριό, με αυτούς τους χαμογελαστούς ανθρώπους, και να τους μεταδώσουμε τον ιο της μάθησης.

Η Ευαισθητοποίηση όλων ήταν έκδηλη και αυτο μας κινητοποίησε ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα να γίνουν πολλές συζητήσεις με προτάσεις και ιδέες πως να προχωρήσουμε παρακάτω.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού, και τις μάχιμες γυναίκες του, για την πρόσκληση αλλα για την εγκάρδια πάντα φιλοξενία τους. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνατε για το χωριό σας.

Σε λίγο καιρό με ενέργειες του τοπικού συμβουλίου θα αγοραστεί και ένας απινιδωτής !!