Προβολή ταινίας για  καλό σκοπό ! 

2023-05-24

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2023 9.30 ΜΜ.

Cineplex Φίλιππος ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ(FLATLINERS)

ΤΟΥ JOEL SCHUMACHER ΗΠΑ, 1990, Έγχρωμο• Σκηνοθεσία: Τζόελ Σουμάχερ• Πρωταγωνιστούν: Kiefer Sutherland, Kevin Bacon, Julia Roberts

Πέντε φοιτητές της ιατρικής αποφασίζουν να υλοποιήσουν ένα επικίνδυνο πείραμα. Στόχος τους είναι να διερευνήσουν τα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου και να πειραματιστούν με τον εαυτό τους περπατώντας πάνω στην εύθραυστη λεπτή γραμμή που χωρίζει τους ανθρώπους από τη μεταθανάτια εμπειρία. Αυτό όμως που δεν είχαν λογαριάσει σωστά ήταν ότι σε αυτό το περίεργο παιχνίδι με το χρόνο, θα έπρεπε να «πειράξουν» όχι μόνο τη διάσταση του μέλλοντος αλλά και του παρελθόντος. Το παρελθόν όμως δεν είναι πάντα ευχάριστο. 

 ΕΝΩΣΑΜΕ τις δυνάμεις μας, οι διοργανωτές του Town By The River Festival , η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, η Ορθοδοντική κλινική Θεοδώρου και το StopHeartAttack , με σκοπό την αγορά 2 απινιδωτών, που θα γίνουν δωρεά στους ΗΡΩΕΣ της Ζωής. 

 Ένας απινιδωτής στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, (ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς) και ο άλλος στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς. 

 Στην προβολή της Τετάρτης 24 Μαϊου εκπρόσωπος του StopHeartAttack, θα παρουσιάσει αυτή την πρωτοβουλία και θα συγκεντρωθούν χρήματα γι' αυτόν το πολύ σημαντικό σκοπό.

Σας περιμένουμε.

#nkll #movie #townbytheriver #festival #stopheartattack