Πολιτιστικός Σύλλογος Καμένων Βούρλων "Νεανικός Παλμός"

2023-06-17

Στην προσπάθεια μας, να μεταλαμπαδεύσουμε σε όσους περισσότερους μπορούμε, την σημαντικότητα της γνώσης των Ά Βοηθειών βρήκαμε συμπαραστάτες τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμμένων Βουρλών ΄΄Νεανικός Παλμός΄΄. Έναν Σύλλογο ζωντανό, δημιουργικό, με όρεξη και προσφορά. 

Από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του σεμιναρίου μας ήταν η ακούραστη γιαγιά μας, η κυρία Ανατολή, μας έδωσε τόση δύναμη, έστεκε εκεί σε όλο το πρόγραμμα, και είχε τόσο μεγάλο ΠΑΘΟΣ να μας παρακολουθεί, και να θέλει να πάρει μέρος σε όλο αυτό !! Με μεγάλη αγάπη, της απονείμαμε μια Βεβαίωση Παρακολούθησης του σεμιναρίου μας, και ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να ανταποδώσουμε όσα εκείνη μας χάρισε με το χαμόγελο και το πείσμα της. Αυτοί οι άνθρωποι μας εμπνέουν και μας δείχνουν ότι τίποτα δεν είναι ΑΔΥΝΑΤΟ....Αν το πιστέψεις και το παλέψεις.

Η Γνώση και η μάθηση δεν έχουν ηλικία και αυτό μας το απέδειξε περίτρανα η Κυρία Ανατολή μας. Η αγκαλιά της στο τέλος ήταν ένα από τα ομορφότερα συναισθήματα που έχουμε νιώσει όλο αυτό τον καιρό μέσα από τις εκπαιδεύσεις μας.


Το post του Συλλόγου , 

 >> Εχθές πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Συλλόγου μας το Πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, απο το StopHeartAttack με εκπαιδευτή τον George Koutsikos και την ομάδα του. Στόχος ήταν η προσομοιωτική εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην παροχή Α' Βοηθειών σε επείγουσες περιπτώσεις, με την εφαρμογή ΚΑΡΠΑ και την χρήση απινιδωτή. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Giannis Sykiotis για την παρουσία του και την δέσμευσή του να μας χορηγήσει άμεσα τον πρώτο απινιδωτή της περιοχής, ευελπιστώντας και σε υπόλοιπους. Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να επαναλάβουμε το Σεμινάριο. 

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.<<

Ήταν μεγάλη μας χαρά που βρεθήκαμε κοντά τους. Αξιολάτρευτοι άνθρωποι με θέληση να μάθουν και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.  Μας έδωσαν τεράστια ενέργεια να συνεχίσουμε τον μεγάλο αγώνα που κάνουμε τόσα χρόνια και θα είμαστε πολύ χαρούμενοι, όταν με το καλό ο Δήμαρχος τοποθετήσει τους πρώτους απινιδωτές τους. 

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να είμαστε εκεί κοντά σας σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, θα είμαστε κοντά σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Εμείς στο #StopHeartAttack θα συνεχίζουμε να κάνουμε την τοπική κοινωνία ασφαλέστερη. Δημιουργούμε ένα δίκτυο εκπαιδευομένων πολιτών σε πόλεις και χωριά προσπαθώντας να μειώσουμε τις πιθανότητες να πεθάνει κάποιος αβοήθητος στο δρόμο. 

Ευχαριστούμε που αναγνωρίζετε την προσπάθεια μας. Προχωράμε μαζί να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο μας."