Πολιτιστικός Σύλλογος Χαιρωνείας  "ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ"

2023-07-10

Αλλή μια εκπαίδευση έλαβε χώρα την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Χαιρώνειας σεμινάριο.

Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και πολίτες παρακολούθησαν και πιστοποιήθηκαν,πάνω σε αυτές τις δεξιότητες και έλαβαν διεθνή πιστοποίηση απο το European Resuscitation Council.

Αυτό που λέμε και θα λέμε πάντα στις εκπαιδεύσεις μας, σκεφτείτε πόσο πιο σίγουροι θα νιώθουμε όλοι μας, στο σπίτι μας, όταν περπατάμε στον δρόμο, πίνουμε το καφέ μας, πίνουμε το ποτό μας, τρώμε με φίλους στα μαγαζιά εστίασης, αθλούμαστε στα γυμναστήρια, στο βουνό κάνοντας το αγαπημένο μας σπόρ, το σκί , και τα γήπεδα της πόλης και των χωριών μας, όταν θα έχουμε δίπλα μας, φίλους, γνωστούς αλλά και άγνωστους που θα γνωρίζουν να μας βοηθήσουν σε μια έκτακτη κατάσταση !!

Το χαμόγελο και το Feedback όλων στο τέλος μας, μας έδωσε την πεποίθηση ότι τα ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝΟΙΞΑΝ, και ότι άλλοι συνάνθρωποι μας θα ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και ολοι μαζί θα φτιάξουμε μια ασφαλέστερη κοινωνία. . .

Εκπαιδεύσου ΤΩΡΑ - Αύριο ίσως είναι ΑΡΓΑ


Το πόστ του Συλλόγου 

>> Την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Χαιρώνειας σεμινάριο StopHeartAttack απ'την ομάδα του κ. Γιώργου Κούτσικου. Όσοι παρακολουθήσαμε το σεμινάριο, μείναμε ικανοποιημένοι από την άρτια επαγγελματική μεταδοτικότητα που είχε η ομάδα του. Τον ευχαριστούμε θερμά!  <<