Ορχομενός - Σωληνουργεία Κορίνθου   Η αλυσίδα ζωής μεγαλώνει . .  

2024-05-11

Η γέννηση του #StopHeartAttack, είχε ένα και μοναδικό σκοπό, την τοποθέτηση απινιδωτών παντού, και την εκπαίδευση όλων των πολίτων, πάνω σε αυτές τις πολύτιμες δεξιότητες ζωής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Εταιρεία Σωληνουργεία Κορίνθου, για την εμπιστοσύνη τους και για την ευκαιρία που μας έδωσαν, να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο την αλυσίδα ζωής, που ξεκινήσαμε στην Στερεά Ελλάδα και συνεχίζουμε, όπου καλεστούμε.


>>Together, we can save lives and build stronger communities!<<

Thank you for the trust and the opportunity you have given us to expand the chain of survival we have built with #StopHeartAttack.

Το post της Εταιρείας

We are happy to share the success of the #FirstAidSeminar held on Saturday, 11th May, and Sunday, 12th May, for the residents of Orchomenos in Viotia!

Διαβάστε περισσότερα . . .


Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Δήμο Ορχομενού αλλά και την αξιότιμη Αντιδήμαρχο Κα Καραβαγγέλη Β. για την παρουσία της και την διάθεση του χώρου εκπαίδευσης. Μακάρι το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες όπως και Δήμοι. 

Το post του Δήμου Ορχομένου,

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 11 και 12 Μαΐου, μια σημαντική δράση έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο Ορχομενού "Ευάγγελος Μπασιάκος". Σε συνέχεια της χορηγίας δύο απινιδωτών προς τον Δήμο Ορχομενού η εταιρεία Σωληνουργεία Κορίνθου προχώρησε στην χορηγία μαθημάτων Βασικής Υποστήριξης Ζωής και χρήσης απινιδωτή για 40 συμπολίτες μας! 

Διαβάστε περισσότερα . . .