Ονειρούπολη - Falcons Tae Kwo Do

2023-04-02

Σήμερα Κυριακή 2/4/2023 είχαμε την 2η κατά σειρά εκπαίδευση για πιστοποίηση Πρώτων Βοηθειών στην σχολή Τae Kwo Do - Falcons.

Ακόμη 10 πολίτες είναι πλέον γνωστές των τεχνικών βασικής υποστήριξης ζωής με την βοήθεια Απινιδωτή. 

>> Ανεξάρτητα από την κοινωνική θέση, το φύλο, το επάγγελμα ή την οικονομική κατάσταση, όλοι κάποτε μπορεί να βρεθούμε ως μάρτυρες σε κάποιο επείγον περιστατικό. Αυτό μπορεί να συμβεί στο δρόμο, στη δουλειά, στο σπίτι, αλλά και στο πλέον απρόσμενο περιβάλλον. Στην περίπτωση αυτή, όλοι συνήθως θέλουμε να βοηθήσουμε, αφού η ελληνική συνείδηση αντικατοπτρίζει την αγάπη προς το συνάνθρωπο.

 Πόσοι όμως γνωρίζουν να το κάνουν σωστά; Οι Πρώτες Βοήθειες δεν αποσκοπούν στην τελική θεραπεία του ασθενούς. Όμως, αν προσφερθούν σωστά και αποτελεσματικά, οι πιθανότητες επιβίωσης και ομαλότερης αποθεραπείας του ασθενούς αυξάνονται σημαντικά.

📍 Γι' αυτό λοιπόν το λόγο, η ομάδα των ΚΔΑΠ Ονειρούπολη  και Falcons  των εκπαιδεύτηκε στην παροχή πρώτων βοηθειών από έμπειρους εκπαιδευτές, με σκοπό να δίνεται πάντα μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή! 

-Mάθε να σώζεις μία ζωή- ΜΑΘΕ-ΔΡΑΣΕ-ΣΩΣΕ

Ευχαριστούμε θερμά για όλα, όλη την ομάδα του StopHeartAttack!

Από σήμερα δεν φοβόμαστε, γιατί ξέρουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε! << 


Πιστεύουμε οτι δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο ! Η δύναμη που μας δίνουν τα όμορφα λόγια σας, μας γεμίζουν ενέργεια και θέληση να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πάθος και θέληση.

 Η εκπαίδευση δεν είναι το γέμισμα ενός κουβά, αλλά το άναμμα μιας φλόγας.

Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς

Συνεχίζουμε δυναμικά . .