Οι πολίτες συνεχίζουν να εκπαιδεύονται . .

2023-10-18

Άλλη μια εξαιρετική ομάδα πολιτών, εκπαιδεύτηκαν μαζί μας, μαθαίνοντας τις δεξιότητες της Βασικής Υποστήριξης Ζώης, της χρήσης εξωτερικού Απινιδωτή, δεξιότητες πνιγμονής πάνω σε εκπαιδευτικό γιλέκο και πλάγια θέσης ασφαλείας.

Η αλληλεπίδραση μεταξύ εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων ήταν εξαιρετική, με ερωτήσεις, απορίες, και όμορφες στιγμές γέλιου.

Αυτό που λέμε και θα λέμε πάντα στις εκπαιδεύσεις μας, σκεφτείτε πόσο πιο σίγουροι θα νιώθουμε όλοι μας, στο σπίτι μας, όταν περπατάμε στον δρόμο, πίνουμε το καφέ μας, πίνουμε το ποτό μας, τρώμε με φίλους στα μαγαζιά εστίασης, αθλούμαστε στα γυμναστήρια, στο βουνό κάνοντας το αγαπημένο μας σπόρ, το σκί , και τα γήπεδα της πόλης και των χωριών μας, όταν θα έχουμε δίπλα μας, φίλους, γνωστούς αλλά και άγνωστους που θα γνωρίζουν να μας βοηθήσουν σε μια έκτακτη κατάσταση !!

Από σήμερα όλοι εσείς γίνεστε κοινωνοί, αυτών των σπουδαίων γνώσεων, μιλήστε στους φίλους, στους γνωστούς, στο επαγγελματικό σας χώρο, στους γονείς σας, στους χώρους άθλησης σας, παντού.

Διαδώστε την σημαντικότητα, μεταλαμπαδεύστε όσα μάθατε, εμείς θα είμαστε κοντά σε όσους θέλουν να μάθουν να σώζουν μια ζωή 💕⚡💓

Εκπαιδεύσου ΤΩΡΑ - Αύριο ίσως είναι ΑΡΓΑ