Οι ΗΡΩΕΣ της ζωής . .Vol 3

2023-10-17

Οτι έχουμε να ΠΟΥΜΕ... Το ΚΑΝΟΥΜΕ ! !

❤️ StopHeartAttack - Act Fast Act Now ⚡

Ολοκληρώθηκε και η 3η ΔΩΡΕΑ απινιδωτή, αυτή την φορά στο ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς, όπου και παραδόθηκε στον Διευθυντή του, τον Κ. Ηλία Γιάννη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κ. Γαλανό Χ. για την χορηγία του υπόλοιπου ποσού που έλειπε, έκανε τον στόχο μας πιο εύκολο. Ένας ευαισθητοποιημένος συμπολίτης μας που είναι πάντα κοντά σε αυτούς τους ήρωες της ζωής.

Με την ΔΩΡΕΑ του απινιδωτή πραγματοποιήθηκε και πιστοποιημένο σεμινάριο στους εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΚ όπως με μεγάλη μας χαρά και στον Διευθυντή του 9ου Δημοτικού και εκπαιδευτικούς του σχολείου που μας τιμήσαν με την παρουσία τους.

Θα συνεχίζουμε να μιλάμε ΜΟΝΟ με Απινιδωτές τοποθετήμενους σε τοίχους σχολείων, δομών, εταιριών, γυμναστηρίων και δεν θα ησυχάσουμε αν δεν γεμίσουμε απινιδωτές σε κάθε γωνιά!!

Δεν φτάνουν όμως μόνο οι απινιδωτές, χρειάζονται και ΣΩΣΤΑ εκπαιδευμένοι πολίτες, μαθητές, γονείς, παιδιά, παππούδες, ώστε να μεγαλώσουμε την αλυσίδα της επιβίωσης και να μειώσουμε τις πιθανότητες να πεθάνει κάποιος αβοήθητος στο δρόμο.

Έτσι, θα συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε καθημερινά, όσους μας εμπιστεύονται και βλέπουν στα μάτια μας, την αγάπη για αυτό που κάνουμε 🙏.

Όσοι μας πίστεψαν και μας βοήθησαν, είδαν ένα ακόμη δώρο ζωής να παίρνει σάρκα κ οστά...

Town By The River Festival - Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς - Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς για ακόμη μια φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 🙏