Ο Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού ΄΄ΝΕΦΕΛΗ΄΄ δωρίζει . .ΖΩΗ

2023-05-17

Ήταν μεγάλη μας τιμή που βρέθηκαμε εκεί να αναδείξουμε την σημαντικότητα αυτού του ΜΑΓΙΚΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ που σώζει ζωές..Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον George Sivas ,που βρέθηκε εκεί να θυμίσει, ότι το να σώσεις μια ζωή, είναι πραγματικότητα και μπορεί να το κάνουν ΟΛΟΙ αρκεί να μάθουν το πως... — 

Τα συγχαρητήρια αξίζουν στον Σύλλογο Γυναικών Ορχομενού "Νεφέλη" για την ΔΩΡΕΑ ΖΩΗΣ, προς τον Δήμο Ορχομενού. 

Και εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε πως αυτό που κάνουμε είναι σταγόνα στον ωκεανό. Αλλά ο ωκεανός θα ήταν μικρότερος αν έλειπε αυτή η σταγόνα, είχε πει η Μητέρα Τερέζα, πολλές σταγόνες μαζί όμως μπορούν να γεννήσουν ωκεανό συμπληρώνω εγώ...

Ο Κύριος Ρόδης απο το Orchomenos Press έγραψε , 

Ένα ζωντανό παράδειγμα, μια αληθινή μαρτυρία διάσωσης και πολύ αγάπη για τον συνάνθρωπο … Ο Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού Νεφέλη παρέδωσε σήμερα στον Δήμο Ορχομενου έναν απινιδωτή, που τοποθετήθηκε στην είσοδο του Δημαρχείου. Ο George Koutsikos έδώσε πολλές και χρήσιμες συμβουλές για την λειτουργία του και προέτρεψε τους πολίτες να εκπαιδευτούν για την ασφαλή χρήση του !Το συγχαρητήρια είναι λίγο για το ΔΣ. Έχετε την ευγνωμοσύνη της τοπικής μας κοινωνίας !  

Ας είναι καλορίζικος και αχρείαστος, όπως είπε ο εκπαιδευτής George Koutsikos και δημιουργός του #stop_heart_attack Κυρίες σας ευχαριστούμε ! Είναι πολύ μεγάλη η προσφορά του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού Νεφέλη στην πόλη μας !!! #μαθήματα_ζωής #απινιδωτής 

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Νομού Βοιωτίας  Άντζελα Πανταζή δήλωσε,  

Μεγάλη η χαρά και η περηφάνεια για το σύλλογο γυναικών Ορχομενού Νεφελη που δώρησε έναν απιδινωτή στο Δήμο Ορχομενού σε μια σεμνή αλλά ουσιαστική τελετή στην αίθουσα του Δημαρχείακου συμβουλιου Ορχομενου. 

Είναι ο πρώτος σύλλογος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Ν.Βοιωτας που είχε την ευαισθησία να υλοποιήσει αυτήν την ιδέα της προσφοράς στον συνάνθρωπο ,!στον συντοπίτη.Υλοποιησαν αυτήν την ιδέα τους που κυριολεκτικά ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!! 

Θερμά, θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο Ιωάννα Παναγιωτίδη και στα ικανά και αξιολατρευτα κορίτσια του Δ.Σ που σκέφτηκαν και υλοποίησαν την όμορφη και τόσο χρήσιμη ιδέα τους!εύχομαι ναναι καλά να συνεχίσουν το όμορφο και επικοδομητικο έργο τους για το καλό του τόπου τους.εμεις σαν Ομοσπονδία είμαστε περήφανες γι, αυτές! Μπράβο! 

Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιώργο Κουτσικο για τις χρήσιμες πληροφορίες της λειτουργίας του απιδινωτή και να συγχαρώ εκείνον και την ομάδα του για την κοινωνική προσφορά τους!