Ο χορός . . .Είναι ΖΩΗ !

2024-02-19

Είχαμε την χαρά να φιλοξενηθούμε σε έναν υπέροχο χώρο τέχνης ! Στην σχολή χορού της Κα Λήδας Αποστόλου, με σκοπό να μεταλαμπαδευσούμε, αυτο που αγαπάμε, στους μαθητές της αλλά και στην ίδια.

Ευαισθητοποιημένη η ίδια, θέλησε να περάσει αυτή την αναγκαιότητα, αλλά και την σημαντικότητα αυτών των γνώσεων,  στους ανθρώπους που βρίσκεται κάθε μέρα μαζί, μοιραζόμενοι την αγάπη τους για τον Χορό. 

Ήταν για εμάς μια ακόμη καταπληκτική εκπαίδευση, με ανθρώπους χαμογελαστούς, μεταδοτικούς, παθιασμένους, γεμάτους συναισθήματα, που έβγαλαν τον πιο παθιασμένο μας ευατό.

 

Το post της σχολής  . . .

Η Σχολή μας σε συνεργασία με το Stop Heart Attack - Act Fast Act Now έχοντας αναγνωρίσει τη σημαντικότητα της γνώσης Ά Βοηθειών στους χώρους μάθησης, διοργάνωσε σεμινάριο Ά Βοηθειών με Διεθνή Αναγνώριση 

 Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές Γιώργο Κούτσικο, Μάστορη Σταύρο, Κύρκου Αθανασία για την άψογη εκπαίδευση!!! 

 Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες που ήρθαν και μοιραστήκαμε τόσο σημαντικές γνώσεις και μάθαμε πως μπορούμε να σώσουμε μια ζωή! 

 Πιστοποιηθήκαμε: στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση ΚΑΡΠΑ, απινίδωση, πλαγιά θέση ασφαλείας-ανάνηψη- λιποθυμία,αντιμετώπιση πνιγμονής, αντιμετώπιση πνιγμού σε υγρό στοιχείο, αντιμετώπιση επιληπτικής κρίσης, αναγνώριση και αντιμετώπιση αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου Act Fast - Act Now * θα μας δοθεί η ευκαιρία να διοργανώσουμε και 2ο σεμινάριο για όσους δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή.


Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για την παρουσία τους και για την συνεισφορά τους σε όλο αυτο που παλεύουμε να μεγαλώσουμε !! 

ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ 

Η επιλογή είναι δική σου !! Να θυμάσαι ΠΑΝΤΑ όμως <<Τίποτα δεν γυρίζει ΠΙΣΩ >>

Η άγνοια σκοτώνει.. Ήρθε ο καιρός να βάλουμε ένα

#STOP - #StopHeartAttack.gr