ΝΓΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ 2016

2023-08-27

Η νέα σειρά εκπαιδεύσεων ξεκίνησε με μια πολύ δυνατη ομάδα. Είχαμε την χαρά να βρεθούμε αυτη την φορά, στο Κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του Αλιάρτου, ενα πραγματικό στολίδι, μετά απο πρόσκληση του γυμναστικού συλλόγου.

 16 συμπολίτες μας και μέλη του Συλλόγου εκπαιδευτήκαν και εξασκήθηκαν πάνω στις Βασικές τεχνικές BLS και χρήσης απινιδωτή, όπως και στην αντιμετώπιση πνιγμονής και θέσης ανάνηψης, με στόχο την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών με ψυχραιμία και σιγουριά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο, για την πρόσκληση αλλά και τη εμπιστοσύνη τους, όπως επίσης που κατάλαβαν την σημαντικότητα και ευαισθητοποιήθηκαν. 

Ένα ακόμη γεγονός που μας χαροποιεί είναι ότι στο γήπεδο, υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ απινιδωτής !! Ο Απινιδωτής προστέθηκε και στον χάρτη απινιδωτών του StopHeartAttack.

Αυτό που λέμε και θα λέμε πάντα στις εκπαιδεύσεις μας, σκεφτείτε πόσο πιο σίγουροι θα νιώθουμε όλοι μας, στο σπίτι μας, όταν περπατάμε στον δρόμο, πίνουμε το καφέ μας, πίνουμε το ποτό μας, τρώμε με φίλους στα μαγαζιά εστίασης, αθλούμαστε στα γυμναστήρια, στο βουνό κάνοντας το αγαπημένο μας σπόρ, το σκί , και τα γήπεδα της πόλης και των χωριών μας, όταν θα έχουμε δίπλα μας, φίλους, γνωστούς αλλά και άγνωστους που θα γνωρίζουν να μας βοηθήσουν σε μια έκτακτη κατάσταση !!

Το χαμόγελο και το Feedback όλων στο τέλος μας, μας έδωσε την πεποίθηση ότι τα η ΓΝΩΣΗ είναι ΔΥΝΑΜΗ, και ότι άλλοι συνάνθρωποι μας θα ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και ολοι μαζί θα φτιάξουμε μια ασφαλέστερη κοινωνία. . .