Νέο Δημαρχείο Λιβαδειάς 

2023-12-21

Και εμείς το χαβά μας...


Το νέο μας Δημαρχείο Λιβαδειάς, απέκτησε και αυτό "ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΤΙ" και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ο αγώνας μας συνεχίζεται με τους καλύτερους οιωνούς.


Το όραμα μας, πραγματοποιήθηκε χάρις στον Δήμαρχο,Ταγκαλέγκα Ιωάννη και την ομάδα του,που στάθηκαν κοντά μας σε κάθε εμπόδιο, αλλά όλοι μαζί τα καταφέραμε με επιμονή και υπομονή.


Από τον Ιανουάριο το Δημαρχείο μας θα έχει νέο κάτοικο, νέο Δήμαρχο,τον Δημήτρη Καραμάνη, θα είμαστε κοντά σας, με ιδέες και προτάσεις ώστε να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο την αλυσίδα της επιβίωσης, και να βελτιστοποιήσουμε την ήδη υπάρχουσα.


Θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε ξανά τον Ιατρικός Σύλλογος Λιβαδειάς - ΙΣΛ , την πρώην πρόεδρο Κα.Τρομπούκη Μ. όπως κ τον γιατρό και νυν πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλη Κρίκο, γιατί στάθηκε δίπλα μας, καθόλη την διάρκεια της προσπάθειάς μας.


Θα προστεθεί και αυτός στον χάρτη απινιδωτών του Δήμου μας.


Για εμάς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη γιατί ο δρόμος δίχως τέλος, είναι ο μόνος που αξίζει να ταξιδέψεις... Και εμείς, σαν StopHeartAttack θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας...

 
Θα συνεχίζουμε να κάνουμε την τοπική κοινωνία ασφαλέστερη, δημιουργώντας ένα δίκτυο εκπαιδευομένων πολιτών και απινιδωτών, σε πόλεις και χωριά, προσπαθώντας να μειώσουμε τις πιθανότητες να πεθάνει κάποιος αβοήθητος στο δρόμο.


#StopHeartAttack #learn2help #learn #Act #save #cprtraining #proud #levadia #aed #onlyyou #keepdreaming #Σώσε #Ενήργησε #Μαθε #Εκπαίδευση #Απινιδωτές