Μια ξεχωριστή εκπαίδευση !

2023-05-31

Βρεθήκαμε σε έναν πανέμορφο χώρο γεμάτο ΑΓΑΠΗ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑ απο ψυχούλες πονεμένες που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο. . .

Στο ειδικό δημοτικό σχολείο λοιπόν, εκπαιδεύσαμε γονείς ΗΡΩΕΣ για τα μάτια τα δικά μας, και η χαρά μας ήταν απερίγραπτη.

Νιώσαμε τόσο >> μικροί << μπροστά σε αυτή την δύναμη που εκμπέμπουν αυτές οι γυναίκες . . . Πάντα με το χαμόγελο, με τον καλό λόγο και με μάτια καθαρά να μας καλωσορίσουν στο σπίτι τους !    

Βάλαμε όλη μας την ψυχή, να τους περάσουμε αυτές τις σημαντικές δεξιότητες και νομίζουμε οτι τα καταφέραμε, βλέποντας τα χαμόγελα τους στο τέλος να είναι ακόμη πιο δυνατά !

Όταν τελειώσαμε την εκπαίδευση, εμείς νιώσαμε τόσο ΔΥΝΑΤΟΙ, τόσο ΗΡΕΜΟΙ, και μας βγήκε μια εκπληκτική ηρεμία παρά την κούραση και το άγχος ...

Καταλάβαμε αμέσως, ότι μας ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ, όλη τους την αγάπη, την θετική ενέργεια και αύρα τους να τα καταφέρουμε.. 

Η ευγνωμοσύνη μας για αυτούς του ΗΡΩΕΣ της ζωής είναι απεριόριστη. για όλα όσα προσφέρουν σε αυτή την τρελή κοινωνία που ζούμε.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ & ΔΥΝΑΜΗΣ  


Τους υποσχεθήκαμε να τους κάνουμε ΔΩΡΕΑ έναν απινιδωτή για το σχολείο τους, και θα το κάνουμε !!

ΕΝΩΣΑΜΕ τις δυνάμεις μας, οι διοργανωτές του Town By The River Festival, η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, η Ορθοδοντική κλινική Θεοδώρου το StopHeartAttack, αλλά και πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι πολίτες της Λιβαδειάς,  με σκοπό την αγορά 2 απινιδωτών, που θα γίνουν δωρεά σε αυτούς τους  ΗΡΩΕΣ της Ζωής.

Ένας απινιδωτής στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, (ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς) και ο άλλος στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς. 

Οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σχολική νοσηλεύτρια Κα Φρέσσα Άσπα, για την όλη της βοήθεια, στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και την ομάδα μας...Κατάλαβε την σημαντικότητα όλου αυτού του εγχειρήματος και έγινε ένα ενεργό κομμάτι αυτού ...


Το πόστ της Σχολικής Νοσηλεύτριας  που μας 

>> Οι γονείς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς έκαναν ένα βήμα παραπέρα!!!! Το πίστεψαν και τα κατάφεραν!!!

Εκπαιδεύτηκαν στις Πρώτες Βοήθειες - Πιστοποιημένο Σεμινάριο BLS AED!!!!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ George Koutsikos για την ημέρα που μας χάρισες..

Τιμή μας που σας φιλοξενήσαμε στο σχολείο μας και να πούμε ότι νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για την κινητοποίηση της δωρεάς του απινιδωτη στο σχολείο μας!!!!!! Επίσης ευχαριστούμε πολύ και τον Σταυρό για την πολύτιμη βοήθεια του!!!! << 


Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο εμείς ❤️ Δεν είμαστε καλοί στα λόγια ΕΙΜΑΣΤΕ όμως  στις ΠΡΑΞΕΙΣ  . . 


#StopHeartAttack #ActFastActNow