Κανείς ΜΟΝΟΣ . . .

2023-07-22

Γνωρίσαμε την Σκαπέτη Κατερινά, μια βραδιά μουσικής στην Λιβαδειά, και ακούγοντας την πάλη της για έναν πολύ σημαντικό σκοπό, δεν είχαμε παρά να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις και να μπούμε και εμείς μαζί της σε αυτόν τον αγώνα ζωής...

>> Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα... ελπίζω να σας βρίσκω καλά!! 

Παράκληση Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ, Αγάπη για Ζωή με την κ. Βιβή Βάγγαλη την πρόεδρο και εμένα ως εθελόντρια και τον Stop Heart Attack - Act Fast Act Now ζητάμε τη στήριξή σας, ώστε να φτιαχτεί ένα αμαξίδιο στην κ. Κωνσταντίνα Γιαταγανα που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η Κωνσταντίνα μας, κατάγεται από τον Ορχομενό Βοιωτίας και έχει δυο υπέροχα αγόρια, 19 και 15 ετών αντίστοιχα. Η Κωνσταντίνα μας λόγω της πάθησης αντιμετωπίζει δυσκολίες στη μετακίνηση. Ας βοηθήσουμε όλοι και όλες με όποιο ποσό, να αποκτήσει το αμαξίδιο που χρειάζεται, για να έχει τη ζωή αλλά και τα δικαιώματα που έχουμε και εμείς. 

Μπορείτε κι εσείς να στηρίξετε το έργο και τη δράση μας!Λογαριασμός Eurobank:0026.0209.56.02010.36.155IBAN: GR3402602090000560201036155 

Η κατάθεση να έχει το ονοματεπώνυμό της ως αιτιολογία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.<<

Η ευαισθητοποίηση μας για αυτούς τους ανθρώπους είναι τεράστια και όχι μόνο στα λόγια.

Δεν μπορεί λίγα χρήματα που απομένουν για το Ειδικό αυτό αμαξίδιο, να μπαίνουν εμπόδιο σε μια καλύτερη ζωή, ενός ανθρώπου, μιας μάνας.

Εμείς σας Stop Heart Attack - Act Fast Act Now θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε και το ίδιο ζητάμε και από όλους εσάς!!