Και το Ταξίμι στην αλυσίδα ζωής !

2024-03-04

Τα καταστήματα εστίασης  αποτελούν τον άξονα γύρω από τον οποίο περιστρέφονται σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Είναι τα μέρη όπου βρισκόμαστε με την οικογένεια μας, συναντιόμαστε με φίλους και συνεργάτες μας, σε πολλές φάσεις της ζωής μας.

Η Εκπαιδευσή, των ανθρώπων αυτών στις Ά Βοήθειες θεωρούμε οτι θα έπρεπε να υπάρχει στις υποχρεώσεις τους, στην αρχή της ζωής τους σαν μέλη της μεγάλης αυτής οικογένειας, που ονομάζεται ΕΣΤΙΑΣΗ.

Ευτυχώς που υπάρχουν και λαμπρά παραδείγματα που δείχνουν τον δρόμο και στους υπόλοιπους και ένα απο αυτά είναι και το ΤΑΞΙΜΙ στην όμορφη Λιβαδειά μας. 

 8 νέοι ανανήπτες, έτοιμοι να βοηθήσουν , σε μια έκτακτη κατάσταση όχι ΜΟΝΟ στο μαγαζί που εργάζονται αλλά και στην καθημέρινοτητα τους

Πρακτική κυρίως εκπαίδευση, με όλους του συμμετέχοντες να εξασκούνται πάνω στα προπλάσματα και τους εκπαιδευτικούς απινιδωτές, όπως και το γιλέκο πνιγμονής, με στόχο την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών με ψυχραιμία και σιγουριά.

Φανταστείτε πόσο πιο ασφαλές θα είναι απο εδω και πέρα το ΤΑΞΙΜΙ, έχοντας όλους τους ανθρώπους  του εκπαιδευμένους !! 

Φανταστείτε πόσο πιο ασφαλές θα είναι απο εδω και πέρα το ΤΑΞΙΜΙ για όσους το επιλέγουν για την διασκεδασή τους !!  Ένα μαγαζί που σφύζει απο ζωή καθημερινά !!

Αυτό που λέμε και θα λέμε πάντα στις εκπαιδεύσεις μας, σκεφτείτε πόσο πιο σίγουροι θα νιώθουμε όλοι μας, στο σπίτι μας, όταν περπατάμε στον δρόμο, πίνουμε το καφέ μας, πίνουμε το ποτό μας, τρώμε με φίλους στα μαγαζιά εστίασης, αθλούμαστε στα γυμναστήρια, στο βουνό κάνοντας το αγαπημένο μας σπόρ, το σκί , και τα γήπεδα της πόλης και των χωριών μας, όταν θα έχουμε δίπλα μας, φίλους, γνωστούς αλλά και άγνωστους που θα γνωρίζουν να μας βοηθήσουν σε μια έκτακτη κατάσταση !!

ΜΗΝ αφήνετε τον χρόνο να περνά !! - Πάρτε ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για τον δικό σας χώρο και εμείς θα ΕΙΜΑΣΤΕ εκεί να σας στηρίξουμε


Γίνε και εσυ σαν το ΤΑΞΙΜΙ και δώσε μια 2η ευκαιρία  ΖΩΗΣ στους εργαζόμενους / επισκέπτες / συνεργάτες σου !!