Καφ'Οδον Λιβαδειά 

2024-07-03

Είμαστε αυτό που κάνουμε και όχι αυτό που λέμε ή σκεπτόμαστε ή αισθανόμαστε

Gordon Livingston


Γράφουμε στην εισαγωγή του site για εμάς - 

>> Το #Stop Heart Attack γεννήθηκε με έναν σκοπό ζωής, Το όραμα και οι αξίες μας, αντανακλούν την διαρκή δέσμευση μας, να εκπαιδεύσουμε όσους περισσότερους μπορούμε και να τοποθετήσουμε απινιδωτές μέχρι και στο πιο μικρό χωριό μας. <<

Γιαυτό τον λόγο λοιπόν, αυτή η εκπαίδευση είναι απο αυτές, που μας κάνουν να δακρύζουμε από χαρά ,από περηφάνεια, από ελπίδα ότι κάτι έχει αλλάζει, αλλάζει καθημερινά και έχουμε βάλει και εμείς το λιθαράκι μας !

 Ο Παναγιώτης και η Χριστίνα αποφάσισαν, όχι μόνο να εκπαιδευτούν οι ίδιοι & να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους, αλλά να τοποθετήσουν και έναν απινιδωτή !! έξω από το Καφ' Οδον, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος για όλη την γύρω περιοχή !! 

Ένα μεγάλο μπράβο σ' αυτά τα παιδιά, όχι μόνο γιατί εκπαιδεύτηκαν για τους ίδιους, αλλά και για όλους εμάς !! Έκαναν το μεγαλύτερο δώρο ζωής, σε όλη την γύρω περιοχή και κατ'επέκταση, σε όλη την πόλη και τους επισκέπτες της !

Ένα βίντεο με λόγια ψυχής δημιουργήθηκε την ημέρα εγκατάστασης του Απινιδωτή στο κατάστημα, δείτε το στο παρακάτω link 

https://vm.tiktok.com/ZGepWpSsY/    #ΓΙΝΕΣΑΝΤΟΚΑΦΟΔΟΝ 
>> Κάποτε πρέπει να αλλάξω ,αρκεί να ορίσω αυτό το κάποτε.~Τάσος Λειβαδίτης~ <<

Και εμείς με το Stop Heart Attack - Act Fast Act Now  το ορίσαμε και σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας που μας ακολουθείτε σε αυτόν τον δύσκολο, αγώνα ζωής μας. 

Και δεν θα σταματήσουμε εαν δεν μεγαλώσουμε την ΑΛΥΣΙΔΑ ΖΩΗΣ που γεννήθηκε στην Στέρεα Ελλάδα απο το Stop Heart Attack, σε ολόκληρη την χώρα, σε κάθε χωριό, σε κάθε σχολείο, σε κάθε εταιρεία, σε μεμονομένους πολίτες ΠΑΝΤΟΥ. . . 


Η επιλογή είναι δική σου !! Να θυμάσαι ΠΑΝΤΑ όμως <<Τίποτα δεν γυρίζει ΠΙΣΩ >>

Η άγνοια σκοτώνει.. Ήρθε ο καιρός να βάλουμε ένα

                                                        #STOP