Η Μουσική μόνο ενώνει !

2024-01-21

Είχαμε την χαρά σε ένα σεμινάριο μας στην Αθήνα, στου Ζωγράφου να γνωρίσουμε τον Πάνο, την Αργυρώ, την Κλαούντια και τον Νίκο ! Τέσσερις υπέροχους ανθρώπους που μας αγκάλιασαν απο την πρώτη στιγμή.

Αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν την Μουσική, και μας έκαναν την τιμή, να μας φέρουν σε επαφή με άλλους μουσικούς για να τους μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας !!

Ήταν για εμάς μια ακόμη καταπληκτική Κυριακή, με ανθρώπους χαμογελαστούς, μεταδοτικούς, παθιασμένους, γεμάτους συναισθήματα, καλλιτέχνες δη, που έβγαλαν τον πιο παθιασμένο μας ευατό.

Περάσαμε μαζί 6 υπέροχες ώρες, εκπαιδεύοντας τους, στο πώς μπορούν να σώσουν μια ζώη, πως να παραμείνουν ψύχραιμοι, έχοντας την δύναμη και την γνώση να επέμβουν σε δύσκολη κατάσταση είτε στο σπίτι τους είτε στον επαγγελματικό τους χώρο.

Να είστε ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ, μα πάντα έτοιμοι!! 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Παλαιοπαναγιάς για την διάθεση του χώρου,τους νέους φίλους που γνωρίσαμε για την παρουσία τους και φυσικά τον Πάνο για όλα και για ακόμη περισσότερα !!

Ο Πάνος, μαζί με φίλους του μουσικούς, μας χάρισε ένα πανέμορφο γνωστό ρεμπέτικο τραγούδι με την ιδιαίτερη φωνή του, το οποίο ακούγωντας τον ρυθμό του, ακολουθείς τον σωστό ρυθμό συμπιέσεων για μια αποτελεσματική ΚΑΡΠΑ !!!! Θα το ακούσετε παρακάτω !

Όσα ευχαριστώ και να πούμε είναι λίγα . . .