Η Λάρυμνα εκπαιδεύεται . .

2023-05-16

Η Λάρυμνα ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ . . .

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Μαΐου σεμινάριο πιστοποίησης στη Βασική Υποστήριξη Ζωής πανω στις κατευθυντήριες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνηση (ERC) από το #StopHeartAttack. 

Εκπαιδεύτηκαν 26 γονείς και δάσκαλοι των σχολείων μας στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ-CPR), στην χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) καθώς και σε άλλες χρήσιμες δεξιότητες. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρόσκληση αλλά και τη εμπιστοσύνη τους,όπως επίσης που κατάλαβαν την σημαντικότητα και ευαισθητοποιήθηκαν.

Ένα μεγάλο μπράβο και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε και σε αυτή την δράση του Συλλόγου. 


Θέλοντας λοιπόν να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε να μεγαλώσει αυτή η αλυσίδα επιβίωσης, η Ορθοδοντική κλινική Θεοδώρου και το #StopHeartAttack, ένωσαν τις δυνάμεις τους για 2η φορά και δώρισαν έναν ακόμη εξωτερικό ημιαυτόματο απινιδωτή στον Σύλλογ Γονέων, όπου θα τοποθετηθεί σε εξωτερικό σημείο του σχολείου με σκοπό να είναι πάντα διαθέσιμος απο όλους τους κατοίκους την Λάρυμνας.

- Res, non verba -


Στόχος μας να συνεχίζουμε να κάνουμε την τοπική κοινωνία ασφαλέστερη

Δημιουργουμε ένα δίκτυο εκπαιδευομένων πολιτών σε πόλεις και χωριά προσπαθώντας να μειώσουμε τις πιθανότητες να πεθάνει κάποιος αβοήθητος στο δρόμο. Αυξάνουμε τον αριθμό των απινιδωτών στην πόλη μας, στα χωριά μας αλλά κ στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, με χορηγίες και δωρεές.

Κρατάμε ενεργούς τους υπάρχοντες Απινιδωτές με τα σωστά αναλώσιμα και προστασία αυτών. Ευχαριστούμε που αναγνωρίζετε την προσπάθεια μας και βρίσκεστε κοντά μας.

Προχωράμε μαζί να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο μας." 


  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!"

ACT FAST - ACT NOW και συνεχίζουμε δυναμικά και με πράξεις όσα πιστεύουμε απο το 2010 . .