Η ALFATEC εκπαιδεύεται . .

2024-02-24

Η ALFATEC, μια εταιρεία ΠΡΟΤΥΠΟ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης υποστήριξης των εργαζομένων της και με στόχο την επιπλέον ενίσχυση της ασφάλειας στο εργασιακό περιβάλλον της, μας προσκάλεσε να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό της, πάνω στην  Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση & Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (CPR/AED).

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, οι συμμετέχοντες, εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση – τεχνική ΚΑ.ΡΠΑ, τη χρήση εξωτερικού απινιδωτή και την αντιμετώπιση πνιγμονής και άλλων έκτακτων περιστατικών.

Το φιλόξενο περιβάλλον της εταιρείας αλλά και το αμείωτο ενδιαφέρον των εργαζομένων ήταν εντυπωσιακό.

Η εταιρεία, θα προμηθευτεί στο άμεσο μέλλον και έναν ημιαυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, ώστε να είναι πάντα σε ετοιμότητα 

Η Ελλάδα έχει από τα χαμηλότερα ποσοστά επιβίωσης από καρδιακή ανακοπή πανευρωπαϊκά. Η καρδιακή ανακοπή σκοτώνει στην Ευρώπη κάθε χρόνο περισσότερους από 300.000 ανθρώπους. Η λύση είναι στα χέρια μας και στο μαγικό κουτί που λέγεται απινιδωτής.

Μπορούμε να το αλλάξουμε!! Και εταιρίες σαν την ALFATEC δείχνουν τον δρόμο !

Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία όλο το προσωπικό της εταιρείας και την ζεστή φιλοξενία στους χώρους της επιχείρησης.

Αν είσαι υπάλληλος σε εταιρεία ή σου ανήκει κάποια επιχείρηση, επικοινώνησε μαζί μας ώστε να οργανώσουμε μια εκπαίδευση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.


Η επιλογή είναι δική σου !! Να θυμάσαι ΠΑΝΤΑ όμως <<Τίποτα δεν γυρίζει ΠΙΣΩ >>

Η άγνοια σκοτώνει.. Ήρθε ο καιρός να βάλουμε ένα

#STOP - #StopHeartAttack.gr