Ενημερωτική Ημερίδα στo 2o Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς

2024-01-24

Μια επένδυση στη γνώση αποδίδει το καλύτερο επιτόκιο. - Βενιαμίν Φραγκλίνος - 

Άλλη μια εκπαιδευτική ημέριδα αυτή την φορά στο 2ο Δημοτικο Λιβαδειάς με δασκάλους και γονείς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διευθυντή Κ.Καλπύρη Γ. για την πρόσκληση και την άψογη συνεργασία χρόνων που έχουμε και απο την προηγούμενη θητεία του που στέφθηκε με επιτυχία και έναν ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ . .  

Μπορείτε να διαβάσετε στα παρακάτω  link  

Ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε :: Stop Heart Attack >>   

Ένα παραμύθι . . .Αληθινό :: Stop Heart Attack  <<  

Το άρθρο του σχολείου, 

Έγινε χθες 24 Ιανουαρίου σε αίθουσα του σχολείου μας μια πρώτη ενημέρωση σε θέματα πρώτων βοηθειών. Η ενημέρωση έγινε σε εκπαιδευτικούς και γονείς του σχολείου μας. Περιελάμβανε ΚΑΡΠΑ, χρήση εξωτερικού απινιδωτή, πνιγμό και πνιγμονή, εγκαύματα. Το σεμινάριο εντάσσεται σε μια γενικότερη δράση που υλοποιούμε στο σχολείο "Μαθαίνουμε όλοι μαζί".

Την παρουσίαση είχε αναλάβει ο κ. Γιώργος Κούτσικος, μέλος της ομάδας Stop heart attack. Ο κ. Γιώργος γνωστός από παλιά, έχει αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο του στο να γυρνάει και να εκπαιδεύει! Να γεμίζει τον τόπο απινιδωτές! 

 Τον ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που διέθεσε, για την τόσο ουσιαστική παρουσίασή του και για τον τρόπο που μας μετάδωσε τι γνώσεις του. Θα είμαστε σε επαφή γιατί η συνεργασία μας δεν θα σταματήσει εδώ. 

Είχαμε μια πρώτη ενημέρωση μα χρειάζεται εμβάθυνση και πρακτική γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν και πότε θα χρειαστεί να βοηθήσεις τον συνάνθρωπό σου.

Ας είμαστε έτοιμοι για τη στιγμή αυτή κι ας μην χρειαστεί ποτέ.

Το άρθρο του σχολείου,

https://2dim-livad.voi.sch.gr/?p=305&fbclid=IwAR2AETNl9DmeDzAe1-kQWlKoCXGi7hw2pb2yhOBQDJrYkrYSQZtuV0F5DRg_aem_AbyW2rmUij9H0AiXg-FZP-CNBdVSlQAtpyLnlHzJtB7FyZGLPeVW6BigT94E4XM_zhM