Δωρεά ενός μαγικού κουτιού στην Λάρυμνα !

2023-05-30

Αυτό που παίρνεις όταν πετυχαίνεις το στόχο σου δεν είναι τόσο σημαντικό όσο αυτό που γίνεσαι όταν πετυχαίνεις το στόχο σου. >>Χένρυ Ντέιβιντ Θορώ<<

Και εμείς γινόμαστε καλύτεροι ΆΝΘΡΩΠΟΙ..

Άλλος ένας απινιδωτής ΔΩΡΕΑ από την Θεοδώρου Θ. Ορθοδοντική Κλινική και το Stop Heart Attack - Act Fast Act Now αυτή την φορά στην πολύπαθη Λάρυμνα, σε έναν υπερδραστήριο Σύλλογο Γονέων με εξαιρετικούς ανθρώπους.

Οταν πήγαμε για πρώτη φορά εκεί, είδαμε ανθρώπους φοβισμένους, ανθρώπους αγχωμένους πάνω στο θέμα των Ά Βοηθειών αλλά κ την χρήση του Απινιδωτή, γιατι πολύ απλά κάποιοι τους είχαν τρομακρατήσει..

Δώσαμε όλη μας την δύναμη και την αγάπη και καταφέραμε καθ'ομολογιαν τους, λυπημένα, φοβισμένα και αγχωμένα πρόσωπα να γίνουν χαρούμενα, χαμογελαστά και με σιγουριά να επέμβουν σε κάθε δύσκολη κ έκτακτη κατάσταση.

Εμείς είμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν!! Και όλοι μαζί να μεγαλώσουμε την αλυσίδα της επιβίωσης ώστε καμμία ζωή να μην φεύγει χωρίς πάλη!!

Συνεχίζουμε να κάνουμε την τοπική κοινωνία ασφαλέστερη.

Δημιουργούμε ένα δίκτυο εκπαιδευομένων πολιτών σε πόλεις και χωριά προσπαθώντας να μειώσουμε τις πιθανότητες να πεθάνει κάποιος αβοήθητος στο δρόμο.

Ευχαριστούμε που αναγνωρίζετε την προσπάθεια μας. Προχωράμε μαζί να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο μας."


Το post απο τον Σύλλογο Γονεών της Λάρυμνάς 

https://www.facebook.com/groups/253557825093265/permalink/1869036543545377/


 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!"

ACT FAST - ACT NOW και συνεχίζουμε δυναμικά και με πράξεις όσα πιστεύουμε απο το 2010 . .