Αυτό είναι το #STOPHEARTATTACK . .

2024-05-14

Αυτό είναι το #StopHeartAttack . .  

 Γεννήθηκε με έναν σκοπό ζωής -Να μπούν παντού ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ και να εκπαιδευτεί μέχρι και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας.

Κάναμε ΠΡΑΞΗ αυτο που είχαμε υποσχεθεί σε ένα σεμινάριο Ά Βοηθειών, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΜΕ μία ακόμη ΔΩΡΕΑ μας, προς τους πολίτες αυτού του Οικισμού. Ένα ακόμη ''ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΤΙ'' τοποθετήθηκε έξω απο το κτήριο του Ε.Ο.Σ. ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ διαθέσιμος για όλους, σε μια περιοχή όπου κοντά υπάρχει παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδα τέννις και φυσικά η παραλία των Άσπρων Σπιτιών !!

Ακολούθησε μια παρουσίαση ευαισθητοποίησης, στα πλαίσια τοποθέτησης 3 απινιδωτων ακόμη, απο την Εταιρεία Αλουμίνιο της Ελλάδος -ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟΣ  στον Οικισμό Άσπρων Σπιτιών, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Σινεμά «Φίλιππος», με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολίτων πάνω στις Ά Βοήθειες και την απομυθοποίηση της δυσκολίας εφαρμογής αυτών των σωτήριων γνώσεων.

Εμείς στο #StopHeartAttack θα συνεχίζουμε να κάνουμε την τοπική κοινωνία ασφαλέστερη, δημιουργώντας ένα δίκτυο εκπαιδευομένων ΣΩΣΤΑ πολιτών και απινιδωτών, σε πόλεις και χωριά προσπαθώντας να μειώσουμε τις πιθανότητες να πεθάνει κάποιος αβοήθητος στο δρόμο. 

Στις 01 ιουνίου 2024 θα ακολουθήσει ένα ακόμη σεμινάριο ζωής στον Οικισμό των Άσπρων Σπιτιών, στόχος μας να ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ακόμη περισσότερο αυτή η αλυσίδα ζωής που έχουμε  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ με το #StopHeartAttack, δίνοντας ΠΑΝΤΑ μια 2η ευκαιρία ζωής !!

   

 Γίνε και εσύ ένας κρίκος ΖΩΗΣ  

Δήλωσε συμμετοχή και μάθε να σώζεις μια ζωή ΤΩΡΑ