Η Λάρυμνα συνεχίζει να εκπαιδεύεται . .  

2023-06-07

Η Λάρυμνα συνεχίζει να  ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ . . .

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου ένα ακόμη σεμινάριο πιστοποίησης στη Βασική Υποστήριξη Ζωής πανω στις κατευθυντήριες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνηση (ERC) από το #StopHeartAttack. 

Εκπαιδεύτηκαν άλλοι 10 γονείς και πολίτες της, στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ-CPR), στην χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) καθώς και σε άλλες χρήσιμες δεξιότητες. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρόσκληση αλλά και τη εμπιστοσύνη τους, όπως επίσης που κατάλαβαν την σημαντικότητα και ευαισθητοποιήθηκαν.

Ένα μεγάλο μπράβο και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε και σε αυτή την δράση του Συλλόγου. 

Μαζί με την ΔΩΡΕΑ του απινιδωτή, πλέον μια μεγάλη αλυσίδα επιβίωσης περιπού 40 πιστοποιημένων πολίτων, έχει δημιουργηθεί μέσα αλλά και γύρω απο την περιοχή με μοναδικό σκοπό καμμία ΖΩΗ να μην φύγει χωρίς κάποιος να της δώσει μια 2η ευκαιρία ζωής.

Στόχος μας να συνεχίζουμε να κάνουμε την τοπική κοινωνία ασφαλέστερη.

Δημιουργουμε ένα δίκτυο εκπαιδευομένων πολιτών σε πόλεις και χωριά προσπαθώντας να μειώσουμε τις πιθανότητες να πεθάνει κάποιος αβοήθητος στο δρόμο. Αυξάνουμε τον αριθμό των απινιδωτών στην πόλη μας, στα χωριά μας αλλά κ στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, με χορηγίες και δωρεές.

Κρατάμε ενεργούς τους υπάρχοντες Απινιδωτές με τα σωστά αναλώσιμα και προστασία αυτών. Ευχαριστούμε που αναγνωρίζετε την προσπάθεια μας και βρίσκεστε κοντά μας.

Προχωράμε μαζί να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας." 


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!"

ACT FAST - ACT NOW και συνεχίζουμε δυναμικά και με πράξεις όσα πιστεύουμε απο το 2010 . .