Άκομη ένα΄΄ Μαγικό Κουτί΄΄ ενεργοποιήθηκε . .

2023-08-21

Τον Ιούλιο βρεθήκαμε για πρώτη φόρα στο όμορφο χωριό του Διονύσου,τοπικά για εμάς Τσαμάλι και εκπαιδεύσαμε μέλη του Επιμορφωτικού Συλλόγου. ( Επιμορφωτικός Σύλλογος Διονύσου 1980 :: Stop Heart Attack .)

Τον Άυγουστο το ΔΣ του συλλόγου πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση ..

>> Καλημέρα σε όλους! Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Διονύσου προχώρησε στην αγορά ενός φορητού απινιδωτή, ο οποίος θα τοποθετηθεί σε ειδικό κυτίο προστασίας σε δημόσιο χώρο. Η αγορά αυτή είναι ένα δώρο «ζωής» για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού μας σε περίπτωση ανάγκης (αχρείαστος να είναι), ενώ, παράλληλα, θα βοηθήσει και την ομάδα ποδοσφαίρου του χωριού μας να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, αφού ο απινιδωτής είναι απαραίτητος για την διεξαγωγή οποιουδήποτε αθλητικού αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο μηχάνημα, αν χρειαστεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο απο πιστοποιημένο πρόσωπο, γι' αυτό σύντομα θα επαναληφθούν τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο και στα οποία συμμετείχαν μόνο 5 κάτοικοι, τα όνομα και τα τηλέφωνα των οποίων θα υπάρχουν σε σχετική λίστα δίπλα στο μηχάνημα. Κατανοείτε, επομένως, ότι όσο αυξάνεται ο αριθμός των εκπαιδευμένων, τόσο περισσότερο μεγαλώνει η αλυσίδα ασφαλείας για το χωριό μας και την περιοχή μας, γι' αυτό πρέπει όλοι να μάθουμε να τον χρησιμοποιούμε. Ευχή όλων είναι το μηχάνημα να σαπίσει στο κουτί του από την αχρηστία! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού! << 

Νιώθουμε πολύ περήφανοι για αυτά τα παιδιά ,γιατι μέσα απο την εκπαίδευση κατάλαβαν την σημαντικότητα αυτού του αγώνα που κάνουμε και πρόσθεσαν και αυτοί ένα ακόμη λιθαράκι !

Είμαστε περήφανοι και για εμάς τους ίδιους, γιατί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ και συνεχίζουμε να τοποθετούμε ΜΑΓΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ ... 

Συγχαρητήρια στο ΔΣ για την απόφαση και υλοποιήση, συγχαρητήρια στους κατοίκους του χωριού για την συστράτευση.

Τώρα είναι η ώρα της ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, οι 5 να γίνουν 50 !! Και η αλυσίδα επιβιώσης τόσο γερή όσο ποτέ.Σε συνεργασία με το ΔΣ του Συλλόγου θα διοργανώσουμε τα επόμενα πιστοποιημένα σεμινάρια, θέλουμε όλους τους κατοίκους μαζί μας !

Αχρείαστος να είναι μα ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ !

Προστέθηκε και στον Χάρτη μας, 

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1OMLL__x_WgAfYDsbNh0MSNW-_qCQOoFV&usp=sharing