4 νέες κάρδιες στα Άσπρα Σπίτια . .

2024-04-24

Σε έναν οικισμό που μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε δεν θα μπορούσαμε να μην αναπτύξουμε και εκεί το όνειρο μας ! 

Ένας απινιδωτής θα δοθεί ΔΩΡΕΑ απο εμάς, και θα τοποθετηθεί στο κτήριο του Ορειβατικού Συλλόγου, απέναντι απο την παιδική χαρά. κοντά στα γήπεδα του τέννις και την παραλία, και σε συνδιασμό με την τεράστια προσφορά ακόμη 3 απινιδωτών απο την #MYTILINEOS, ακόμη ένας κρίκος ζωής θα προστεθεί στην Στερέα.

Η Ανακοίνωση της εταιρείας, 

Η #MYTILINEOS, με σεβασμό στον άνθρωπο, υλοποιεί μια ακόμη σημαντική δράση στα Άσπρα Σπίτια, Παραλίας Διστόμου προχωρώντας στην εγκατάσταση τριών αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών (ΑΕΑ), και προστατεύει την ανθρώπινη ζωή. 

Οι απινιδωτές, η θέση των οποίων επιλέχτηκε με γνώμονα να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του οικισμού, θα είναι διαθέσιμοι στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ-βόλεϊ της #MYTILINEOS, καθώς και στην κεντρική πλατεία. 

Στις θέσεις που θα βρίσκονται οι απινιδωτές θα υπάρχει σχετική σήμανση, ενώ θα αναφέρονται και οι αριθμοί έκτακτης ανάγκης για άμεση βοήθεια. 

Για την ενημέρωση της τοπικής κοινότητας σχετικά με τον τρόπο χρήσης των ΑΕΑ και την παροχή πρώτων βοηθειών θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα από την ομάδα  StopHeartAttack, την Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 19:00, στον Πολυχώρο "Φίλιππος", στα Άσπρα Σπίτια, Παραλίας Διστόμου. #MYTILINEOS Φροντίζουμε για την ανθρώπινη ζωή, αγαπάμε τον άνθρωπο.